Wednesday, December 31, 2014 5

Perhatian!!!!

By Hajar

Assalamualaikum.


Maaf, tujuan saya create post ni bukan untuk memalukan sesiapa. Cuma saya nak menuntut hak saya setelah lebih seminggu si polan ni beralasan macam-macam bila saya tanyakan tentang bayaran buku yang telah saya poskan. 

Jadi, sesiapa yang mengenali nama yang disebutkan di bawah, diminta menghubungi saya dengan kadar segera: 

yasmin ( email add : gurlzs88@yahoo.com)
lot 2045, kuala baram ind. 98100 miri, sarawak

Saya harap dengan pendedahan ini tiada penjual buku lain yang bakal tertipu dengan si polan ini. Ya, amaun tu memang tak banyak. Cuma saya nak customer tahu yang saya sangat mementingkan integriti semasa berurusniaga dan jangan sesuka hati nak menipu orang lain. :)




Friday, June 6, 2014 0

Set 24

By Hajar in



1. Laskar Pelangi (Andrea Hirata) - RM 14
2. Di Hujung Ranting (Indah Hairani)  - RM 13
3. Tic Tac Toe (Jill Naura) - RM 11 
4. Sungguh, Aku Gilakan Kau (Izz Alejandra) - RM 12 [SOLD]
5. Detak Jantung Dia (Aidah Bakri) - RM 10 [SOLD]
6. Ya Maulana (Hana Ilhami) - RM 18 
7. The Wedding Breaker (Evelyn Rose)  - RM 13 [SOLD]
8. 13jam A380 (Evelyn Rose) - RM 14 [SOLD]
9. Sekalung Budi Sebutir Kasih (Opsye S.R) - RM 5
10. Jodoh Itu Milik Kita (Sara Aisha) - RM 13
11. Terlanjur Mencintaimu (Syamnuriezmil) - RM 9
12. Pabila Cinta Memanggilku (Syamnuriezmil) - RM 10
13. Suamiku, Encik Perfect 10! (Syamnuriezmil) - RM 12 [SOLD]
14. Tunggu Aira Di Kota Bandung (Nirrosette) - RM 10

Nota

i. Harga yang tertera tidak termasuk pos.

ii. Email ke reflection2108@gmail.com @ PM ke Wechat id: hajar2108 untuk order / pertanyaan. 

0

Siri Lawak Kampus

By Hajar in

Siri Lawak Kampus - RM 5 per siri (tidak termasuk pos) / RM 80 satu set (terrmasuk pos untuk Semenanjung): 

1. Lawak Kampus siri 1 [SOLD]
2. Rebound
3. Revive
4. League
5. Log In
6. Teamwork [SOLD]
7. Move On [SOLD]
8. Connection [SOLD]
9. Lawak Kampus 9 [SOLD]
10. Lawak Kampus 10 [SOLD]
11. Lawak Kampus 11[SOLD] 
12. Lawak Kampus 12 [SOLD]
13. Lawak Kampus 15 [SOLD]


Email ke reflection2108@gmail.com @ PM ke Wechat id: hajar2108 untuk order / pertanyaan. 

0

Siri Helios Eclipse

By Hajar in


Siri Helios Eclipse -  RM 5 per siri (tidak termasuk pos) RM 45 satu set (termasuk pos untuk Semenanjung) :
1. Prologue
2. Median
3. Ternion
4. Quarternion
5. Quintet
6. Hexad
7. Septenary
8. Epilogue


Email ke reflection2108@gmail.com @ PM ke Wechat id: hajar2108 untuk order / pertanyaan. 

Powered by Blogger.